2013. szeptember 5., csütörtök

A játékról (bevezető)




"Ezen kis jegyzetben a klánháború olyan fortélyairól találsz leírásokat, tippeket, tanácsokat, melyek egy átlagos játékostól nagyon magasan kiemel téged.


Alapvetőnek veszek olyanok tudását, mint pl. a sok helyen fellelhető TeachU kézikönyv. Bár nem olvastam teljesen, de olyan alap dolgok vannak benne, amit mindenkinek ismernie kell hogy egyáltalán elkezdhessen játszani. Kezdjünk is bele máris a tanácsadásba, méghozzá olyan alappillérekkel, melyek ha nincsenek meg, bárhogy is ismered a klánháborút, bármilyen jól harcolsz: nem tudsz 5ről a 6ra jutni.


Ezek közül a legfontosabb az idő: míg a TeachU olyan 1-2 óra/nap-ot javasol, én inkább a minél több, lehetőleg 0-24 órát. Különösnek tűnhet (éjszaka is?) de egyszerűen megoldható több ember számára: ha munkahelyeden sulidba is rá tudsz nézni, akkor 30-60 percenként nézz rá – ez elég ahhoz h non-stop figyelj. Egyéb scriptes kiegészítők is vannak, hogy úgy tartson 0-24h készenlétbe, hogy rá se nézel egyszer se. Ez inkább este hasznos.


A másik pedig a csapatjáték: társak nélkül elég nehezen fogsz tudni harcolni: erre való a klán: keress magadnak olyan szomszédot aki aktív és nem nyavalyog, vagyis lehet vele harcolni. Ritka a jó társ, de egy fejlettebb világon már azért nagyon valószínű h nem önző, kapzsi játékosokat találsz. Ők kellenek neked! Segítsd te is őt, osztozzatok mindig mindenen, és sokkalta jobban fogjátok aprítani az ellenséget. Ezen felül is vannak természetesen olyan tényezők, melyeket nem, vagy csak
nagyon nehezen lehet leírni: mint pl. a jó célpontválasztás, jó stratégiai és taktikai érzék. Segítséget kapsz, de képességeden/gyakorláson is sok múlik (avagy: hiába tudsz mindent, attól még kezdő vagy)."

cncDAni2

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése